refinej.blogg.se

2014-08-15
11:41:37

Del 3

Sen när hon blev bra så red hon gleasir medan jag fortsatte med fjuttis efter som hon ville bygga upp lite muskler och känna sig säker som ryttare innan hon satt upp på en 4 åring. Så efter ytterligare en månad satt hon upp på fjuttis och då red jag ca 2-3 ggr i veckan tills i december då jag fick för mig att hoppa en paj&jump vilket gick super bra men sedan tog de tre veckor och han blev skaddad ordentligt han kunde inte stå på höger fram och han ville inte stå alls han åt inget och kunde knappt röra sig de tog 6 månader innan vi hittade felet och innan de hade vi gjort mängder av röntgenplåtar och varit i Uppsala och skrintat honom men hittade absolut ingenting vi rörigade efter hjärnblödningar. Men tillslut av en ren slump råkade en ny vetrinär röntga lite snet och de är vi evigt tacksamma för. För precis där fanns de en benflisa som satt vid knät. Vilket gjorde att varje gång han rörde benet har han fått en smärta som inte är av denna värd.

Men sen va de just i knät där vill dem helst inte operera då väldigt mycket kan gå fel :( så vi bestämde att vi väntar i em vecka så skulle dem se om dem hittade någon vetrinär som var villig att göra oprationen och vi tänka på om vi ville göra den. Men 2 dagar efter vi fått reda på felet gick han omkull i hagen hemma och vipps så var han bra ben biten hade alltså flyttat på sig och bekymrade honom inte längre lyckan var total.
Så nu har vi skrittat honom i 5 veckor och har börjat trava lite försiktigt och jag har gråtit efter varje pass av lycka att få sitta på min älskade prins <3

Gleasir

Fjuttis

Fjuttis och gleasir